ŞANS KURABİYELERİ

Okulumuzun 7.sınıf öğrencileri İngilizce dersinde öğrenmiş oldukları “Gelecek Zaman” yapısını pekiştirmek amacıyla Şans Kurabiyeleri hazırladılar, ardından  öğretmenlerine ve arkadaşlarına ikram ettiler.  Bu kurabiyeler birbirinden güzel görünümleri kadar içindeki sürpriz cümleler ile de oldukça dikkat çektiler.

Yabancı Dili yaşayarak öğrenen öğrencilerimiz  İngilizce ‘yi  daha verimli ve kalıcı bir şekilde öğreniyorlar.

E-TWINNING PROJELERİE-TWINNING PROJELERİE-TWINNING PROJELERİE-TWINNING PROJELERİE-TWINNING PROJELERİE-TWINNING PROJELERİE-TWINNING PROJELERİE-TWINNING PROJELERİE-TWINNING PROJELERİ

www.youtube.com/watch?v=4MZ9Lz4KY3Y

Yayın: 06.03.2015 - Güncelleme: 13.03.2015 14:18 - Görüntülenme: 2536