YENİ YIL KARTLARI - CHRISTMAS POSTCARDS

YENİ YIL KARTLARI

CHRISTMAS POSTCARDS

Öğrencilerimiz Avrupa projeleri ile İngilizce’yi daha etkili öğreniyorlar.

Bir yeni yıl etkinliği kapsamında Yunanistan, İtalya , İspanya , Fransa, Polonya,Hollanda  ve Slovakya gibi bazı Avrupa ülkeleri ile ortaklık kuran öğrencilerimiz bu ülkeleri kendi tasarımları olan el yapımı kartlar hazırladılar. Bu kartlarda hem İngilizce hem Türkçe mesajlar yazan öğrencilerimiz dil becerilerini geliştirmenin yanı sıra anadilleri Türkçe’yi de bu ülkelerdeki yaşıtlarına tanıtmış oldular.

Avrupa ülkelerinden okulumuza gelen kartlar hazırlanan panoda sergilendi ve tüm okul öğrencilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşıldı.

Bu etkinlikte yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yayın: 06.03.2015 - Güncelleme: 06.03.2015 15:29 - Görüntülenme: 1611