İskenderpaşa Ortaokulu

Belgegeçer : 04622244264
WEB http://iskenderpasaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Toklu Mah. 706. Sok.
VİZYON : Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde bir ortam hazırlayarak öğrenmenin kalitesini artırmak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : TUBİTAK 17.ULUSAL MATEMATİK OLİMPİYATLARI Karadeniz 2.li 18-24 Nisan 2012 tarihinde Antalya´da düzenlenen "3.Uluslararası Tenis Cup" 10 yaş bayanlar 4.grupta yarışan öğrencimiz ÇAĞLA TEOMAN Altın Madalya aldı. Trabzon Minik Kızlar Masa Tenisi grup elemelerine katılan okul takımımız il dördüncülüğü Okulumuz Yıldız Erkekler Basketbol takımımız Mimar Sinan ilköğretim Okulu basketbol takımını yenerek il 3.sü Okulumuz öğrencilerinden Beril UZUN 2009 - 2010 Eğitim Öğretim yılında Resim dalında ülke sınırlarını aşıp dünya 1.si olmuştur.
Misafirhane :
Kütüphane :