İskenderpaşa Ortaokulu

0(462) 224 4202
.
Toklu Mah. 706. Sok.
Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde bir ortam hazırlayarak öğrenmenin kalitesini artırmak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek için varız.
Başarılar
TUBİTAK 17.ULUSAL MATEMATİK OLİMPİYATLARI Karadeniz 2.li 18-24 Nisan 2012 tarihinde Antalya´da düzenlenen "3.Uluslararası Tenis Cup" 10 yaş bayanlar 4.grupta yarışan öğrencimiz ÇAĞLA TEOMAN Altın Madalya aldı. Trabzon Minik Kızlar Masa Tenisi grup elemelerine katılan okul takımımız il dördüncülüğü Okulumuz Yıldız Erkekler Basketbol takımımız Mimar Sinan ilköğretim Okulu basketbol takımını yenerek il 3.sü Okulumuz öğrencilerinden Beril UZUN 2009 - 2010 Eğitim Öğretim yılında Resim dalında ülke sınırlarını aşıp dünya 1.si olmuştur.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ders Başlama Saati:08:40 Ders Bitiş Saati:15:25
Kalorifer(doğalgaz)
Fatih dolmuşları ve Belediye otobüsleri ile
Toklu Mahallesi 706 nolu sokak
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her öğretim yılında Futbol, Hentbol, Voleybol takımlarımız, ilimizde düzenlenen turnuvalara katılarak okulumuzu temsil etmektedir ve dereceler almaktadır. Ayrıca Masatenisi, Yüzme Teakwando, Judo gibi alanlarda da öğrencilerimiz başarılar elde etmektedir.
4006 Bilim Fuarı yapılmaktadır.
eTwinning Projeleri ve Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi
Geri Dönüşüm Kütüphanesinde 106 adet kitap bulunmaktadır.