Değerli Velimiz,

Öğrenciniz,

1) İkinci dönem derslerden sınava girmek istiyor.

2) İkinci dönem derslerden sınava girmek istemiyor, ikinci  dönem yerine birinci dönem değerlendirmelerinin karneye yansıtılmasını istiyor.

Bu iki durumdan hangisini tercih ediyorsanız okul müdürlüğümüze 26 Mayıs 2021 tarihine kadar yazılı veya e-posta yoluyla bildirmenizi önemle rica ederiz.(Okul İdaremizde matbu dilekçeler hazırlanmış ve sınıf whatsapp gruplarında paylaşılmıştır) ilginize teşekkür ederiz. Mail adresi:757157@meb.k12.tr

Nis

"Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz."
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. Yılı Kutlu Olsun.

Ock

Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

2020 - 2021 Eğitimi Öğretim Yılı 1. Dönem sonu karne törenimizi sanal ortamda gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Mehmet Cemal ÜÇÜNCÜ'nün katılımıyla ve sınıflarımızı temsilen 5/A sınıfı ile sınıf öğretmeni Derya GÜNÇİÇEK sanal törenimiz gerçekleştirildi.

Ock

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı faaliyetleri çerçevesinde okulumuz da temiz bir okul olarak bu belgeyi hak etmiştir.

Temiz bir okul olmamızda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Ara

İskenderpaşa Ortaokulu olarak eTwinning Okulu olma yolunda oluşturduğumuz ekibimizle adım adım ilerlerken yaptığımız çalışmaları yerinde incelemek için TRABZON İL MEM ARGE ekibinden okulumuzu ziyarete gelen UDS il koordinatörümüz Fatma Zeynep ER ve Halil İbrahim YILMAZ'A teşekkür ederiz.

Ara

Uluslararası geçerliliği olan bu etiket, okullara Uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır. Bu etiketin alınmasında emeği geçen ekibimize teşekkür ediyoruz.

Kas

"Okudum, Hediye Ediyorum" E-Twinning Projemiz okulumuza Ulusal Kalite Etiketi Levhası kazandırdı.

Kas

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yılın her günü onları anlamak için her gün birlikte çalışalım.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

Haz

Empatiksen Sempatiksin e-Twinning projesi tüm ortak okul öğrencilerinin yazmış olduğu "Empati Treni" hikaye kitabımız yayında. Bu kitap hem Türkçe hem İngilizce olmasının yanı sıra Görme ve İşitme Engelliler içinde sesli, yazılı ve işaret dili videolarının olduğu bir kitap. Umarız beğenirsiniz.